Referenties/Projecten

Loft: er werd een box in Tulpwood hout in de ruimte geplaatst.

Aan de kant van de living is de TV kast voorzien. In de box bevind zich de slaapkamer, verhoogd met enkele trappen. Onder het bed is kastruimte voorzien, bereikbaar aan het voeteinde van het bed en in de living. Achter de deur bevind zich een bureau, wanneer de deur open is wordt dit gedeelte volledig afgesloten met de andere kastruimte, gemaakt in MDF.

 

Salon meubel

Wandpaneel met opbergkasten en rondom RGB ledverlichting.

Lade kasten met verdoken grepen rondom de kasten en bovenop veiligheidsglas voor opbergen van audio toestellen met infraroodsturing en DVD's . Hoge kasten voor opbergen van spelkonsole en aanhorigheden ook met verdoken grepen rondom de kasten. De kasten zijn in MDF gelakt .

 

 

Volledige vernieuwing van badkamer

Vloertegel en bad afwerking in dezelfde tegels, lambrisering  in gelakt waterwerend MDF met geprofileerd plankmotief. Douche wanden tegen de muren in gelakt veiligheidsglas en deur met vrijstaande glaspanelen in klaar veiligheids glas. Het wastafelmeubel is afgewerkt met gelakt waterwerend MDF met geprofileerd plankmotief,wastafel in zwarte Corian met naadloze onder gelijmde wasbakjes van wit corian, laden van het merk Blum en zonder greep TIP-On systeem, tegen de muur tussen de kasten een glasplaat in veiligheidsglas wit gelakt. De spiegelkast is afgewerkt met waterwerend MDF met spiegeldeuren aan binnen en buitenzijde spiegelend, gedempte scharnieren en boven elke deur een spot.

 

Badkamerkast - WC kast: kast is gemaakt in MDF en werd daarna betegeld naar keuze van de klant

Moderne witte keuken: kasten zijn wit gelakt met electrisch geopende schuiven van het merk BLUM. De spoeltafel werd in de werktafel verwerkt en kan afgedekt worden, het werkblad is gemaakt van Corian. Tegen de andere wand werd een kast geplaats met de toestellen

Volledig vernieuwde keuken.

Foto's van voordien en heden. Afwerking van kasten, muurbekleding en radiator in gelakt waterwerend MDF greeploze bediening van deuren en laden met uitzondering van de toestellen.  Werkblad in zwarte graniet met ondergelijmde inox spoelbakken. Toestellen van het merk ATAG en hogedruk stoomoven van Miele. De storende gietijzeren radiator mooi weggewerkt met een optimale circulatie van de luchtstroming. Laden en deuren greeploos (Tip-On) van het merk Blum.

Badkamer: de kasten en afwerking rond het bad werden gemaakt in laminaat, de zacht sluitende schuiven zijn van het merk BLUM. De douche werd gemaakt evenwijdig met de vloer en voorzien van gelaagd glas rondom. Achter de douche onder de schuine wand werd nog een extra bergruimte gemaakt.

 

 

 

Kurkvloeren: kurkvloeren zijn warm en aangenaam om op te lopen, kunnen bekomen worden in verschillende kleuren en motieven. Kan zowel worden gebruikt voor living, eetkamer, slaapkamers en badkamers.

Badkamer: De kasten werden vervaardigd uit esdoorn en geverfd in de kleur teak. Het tablet is vervaardigd in verzoete blauwe steen met daaronder een aansluitende wastafel.

Dressing: de kast is vervaardigd in laminaat. De zachtsluitende laden zijn van het merk BLUM. Er is ook een garderobe lift voorzien. Bij het openen van de deuren brand de LED verlichting.

Landelijke keuken: in fineer wengé en MDF lak, alle zachtsluitende laden zijn van het merk BLUM,  het werblad is in zwarte composiet met een inox onderbouwspoelbak. Alle toestellen zijn van het merk ATAG.

TV kast: de kast werd vervaardigd uit wit en zwart laminaat naar een ontwerp van de klant. Er werd ook een plaats voorzien voor de computer. De printer werd op een lade geplaatst.

TV-Barkast: Kasten zijn vervaardigd in MDF gelakt, met zacht sluitenden laden en deuren  en aventos hefdeur systeem  van BLUM. Er is LED verlichting voorzien in de vitrines en de barkasten.

Volledige vernieuwing van keuken.

MDF ww lak satiné wit

Toestellen van ATAG

Werkblad in CORIAN Dusk met dezelfde geintegreerde spoelbakken in dezelfde materialen, een eengreepsmengkraan van Blanco

Zachtsluitende Laden type INTIVO wit en zachtsluitende scharnieren van het merk BLUM

Wandbekleding tussen onder en boven kasten in glas en ledverlichting onder de bovenkasten.